Par InGo | InGo musli uzkodas
83
page,page-id-83,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

par InGo

Idejas un produktu autore ir Inga Ērgle – aizrautīga kalnu riteņbraucēja, kuras ikdiena cieši saistīta ar uzturzinātnes apgūšanu un pētīšanu. Konsultējoties ar Latvijas pārtikas tehnologiem un uztura speciālistiem, radās koncepts un teorētiskā bāze augstvērtīgām, ikdienā ērti lietojamām uzkodām. Pēc daudziem eksperimentiem, Latvijā pieejamo izejvielu izpētes tika radīts produkts, kas atbilda izvirzītajiem kritērijiem.
Produktu radīšanā izmantotas pilngraudu auzu un kviešu pārslas. Tām klāt tiek pievienots Kurzemes mežos un pļavās ievākts medus. Vairāk nekā 4 miljoni bišu čakli strādā, lai ievāktu šo gardumu. No Brazīlijas uz galvaspilsētu Rīgu atceļo visaugstākās kvalitātes zemesrieksti, kuri pēc īpašas receptes tiek pārstrādāti zemesriekstu sviestā. Lai bagātinātu garšu buķeti, produktiem tiek pievienotas žāvētas ogas un augļi, kas augušas Latvijas zemē. Lai saglabātu ogu un augļu dabas dāvāto vērtību, tie tiek žāvēti saudzīgā temperatūrā.
Šobrīd pieejami trīs dažādu garšu produkti – ar dzērvenēm, rabarberiem, plūmēm.
Visas izejvielas ir augstas kvalitātes, kas brīvas no krāsvielām un konservantiem.
InGo-10
InGo-31
InGo-25